Exclufence


Sierhekwerk specialist


Home » Wie zijn wij?

Maatwerk hekwerk met de juiste service

Samen met onze klant gaan wij op zoek naar de juiste toepassing. Wij zijn van mening dat wij door samen te werken een optimale klantbeleving kunnen realiseren. Samen bewuste keuzes maken is essentieel voor een succesvol resultaat. Dat gaat verder dan het kiezen van het juiste model. Wij denken graag mee over de invulling van uw project, niet alleen als leverancier maar ook als adviseringspartner. Voor elk project bent u bij ons verzekerd van een passend aanbod en een optimale betrokkenheid.

Onze belofte: Exclufence vervult de wens van de klant die op zoek is naar een duurzaam hekwerk voor de juiste prijs. Met stijlvolle sierhekwerk modellen maken we de aankoop van een hekwerk een plezier voor iedereen.


Exclufence

De standaard in maatwerk sierhekwerk.

Het hekwerk wordt op een innovatieve wijze geproduceerd. Er wordt tijdens het gehele productieproces gebruik gemaakt van het geavanceerde softwaresysteem waardoor de kwaliteit tijdens het gehele proces gewaarborgd blijft.


Sierhekwerk op maat

Bent u op zoek naar een duurzame afscheiding voor de tuin? Wij van Exclufence B.V. zijn er voor iedereen! Wij maken voordelig sierhekwerk van hoge kwaliteit, en dat doen wij ook nog een volledig op maat. Maatwerk tot op de millimeter, speciaal voor jou. Naast sierhekwerken hebben we ook looppoort, sierpoorten en schuifpoorten.

Wij maken voordelig en 100% maatwerk sierhekwerk van hoge kwaliteit.Maatwerk specialisten

Door onze exclusieve samenwerking met een van de beste sierhekwerk producenten van Europa kunnen wij de Nederlandse markt maatwerk sierhekwerk bieden voor de juiste prijs.

Met onze sierhekwerk en sierpoorten lijn zijn wij in staat om een betaalbaar hekwerk te bieden aan ieder die op zoek is naar een duurzaam product. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig product met een lange levensduur.

Scherpe prijzen

Korte lijnen

Hoge kwaliteit


Sierhekwerk specialisten

Wij beschikken over een ruim assortiment sierhekwerk modellen wat door ons innovatieve productie proces op maat leverbaar is. Ons assortiment is opgedeeld in 2 categorieën. Er zijn verticale hekwerken en de horizontale hekwerken. Met dit uitgebreide assortiment kunnen wij ieder van dienst zijn. Duurzaam en veilig hekwerk voor iedereen

Breed assortiment

Eenvoudige installatie

Maatwerk tot op de millimeter


Waarom Exclufence?

Er was tot nu toe de keuze tussen een duur sierhekwerk van hoge kwaliteit of een goedkoop sierhekwerk van slechte kwaliteit. Wij dachten: dit kan anders. Met onze exclusieve en innovatieve productieproces kunnen wij de vraag naar een kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor de juiste prijs perfect invullen.