Sierhekwerk


Op maat

Home » Sierhekwerk

Sierhekwerk specialist


Bent u op zoek naar een maatwerk sierhekwerk voor uw tuin? Dan bent u bij Exclufence aan het juiste adres! Wij leveren maatwerk sierhekken aan iedereen. Bij ons koopt u een perfect op maat gemaakt sierhek dat u zelf kunt plaatsen. Met onze eenvoudige plug- and play systemen kan iedereen een kwalitatief sierhek plaatsen. Dat wilt niet zeggen dat u er alleen voor staat? Integendeel! Wij zijn geen webshop waar u een winkelmandje vult zonder enig contact met een hekwerk specialist. Bij Exclufence zorgen wij er samen voor dat u het juiste sierhekwerk op maat thuis geleverd krijgt. Een sierhekwerk kopen? Natuurlijk bij Exclufence!

Sierhekwerk voor iedereen


Om te beginnen maakt u een eenvoudige schets van het gewenste sierhekwerk (Het hoeft geen officiële technische tekening te zijn) en mailt deze naar info@exclufence.nl met een kleine toelichting. Wij controleren uw aanvraag en zullen indien nodig contact opnemen. Wanneer alles duidelijk is zullen wij de offerte mailen. Wilt u de offerte doornemen? Geen probleem, mail ons en wij zullen contact opnemen. Nadat de offerte duidelijk en akkoord is bevonden zullen wij de technische tekening maken. Deze technische tekening mailen wij naar u waarna u alle maten kunt controleren. Pas nadat we er samen van overtuigd zijn dat alle maten kloppen van het hekwerk starten wij de productie van het sierhekwerk. Zo zorgen we er samen voor dan het sierhekwerk of sierpoort altijd de perfecte pasvorm heeft. En dat onderscheidt ons van een webshop.

Sierhekwerk op maat


Wij leveren niet zomaar een sierhekwerk dat goedkoop is. Wij leveren sierhekken op maat! Door onze exclusieve samenwerking met een van de beste sierhekwerk producenten van Europa kunnen wij een maatwerk sierhekken aanbieden tot wel 40% goedkoper. Naast een voordelige prijs hebben wij een uitgebreid assortiment modellen. Van de klassieke verticale sierhekwerken tot de moderne sierhekken. Ieder type model is leverbaar als hekwerk, looppoort, dubbele poort en schuifpoort. Zo dragen wij zorg voor uw complete sierhekwerk.

Sierhekwerk segmenten met palen


Een sierhekwerk bestaand uit segmenten met palen. De sierhek segmenten worden d.m.v. speciale montage onderdelen vastgeschroefd aan de palen. De hekwerk palen zijn meestal 60 x 60 mm. Bij een wat robuuster sierhekwerk zoals het model Malachite 120/20 zijn de standaard hekwerk palen 80 x 80 mm oplopend tot 120 x120 mm. De dikte van de paal wordt gebaseerd op de technische benodigde sterkte van de paal ten opzichte van de zwaarte en dichtheid van het sierhekwerk. Zo dragen wij zorg voor de juiste verhouding. De sierhek segmenten zijn meestal tussen de 2000 mm tot 2500 mm.

Omdat wij maatwerk leveren zorgen wij voor een fraaie verdeling. Stel, u kiest voor een verticaal sierhekwerk model Jantar van totaal 10 meter buitenwerks. Onze ontwerpers zorgen dan voor een gelijke verdeling van de vakken, zoals u kunt zien op onderstaande foto.
 

Sierhekwerk kopen


Wilt u een sierhekwerk kopen? Dan bent u op het juiste adres bij Exclufence. Onze sierhekken zijn van hoogwaardige kwaliteit ijzer en aan te passen aan uw wensen. Mail ons een schets of tekening van uw gewenste hekwerk en u krijgt een offerte op maat. Na akkoord van alle partijen gaan we voor u aan de slag en krijgt u zo spoedig mogelijk uw sierhekken om te plaatsen. Exclufence is een specialist als het gaat om speciale hekwerken van hoge kwaliteit. Meer weten over ons sierhekwerk of onze hekwerk prijzen? Bekijk onze verschillende modellen, neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.