Sierhekwerk tuin


Home » Sierhekwerk tuin

Op zoek naar een sierhekwerk voor uw tuin of voortuin? Bij Exclufence bent u dan op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid portfolio dat gevuld is met sierhekken met vele verschillende ontwerpen. Bovendien zijn al onze ontwerpen naar uw wensen aan te passen zodat u zeker weet dat ze bij uw woning of pand passen. Alles weten over het sierhekwerk voor tuinen? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Sierhekwerk voor tuinen op maat


Ons sierhekwerk voor tuinen is ontworpen door ervaren ontwerpers die al veel ervaring hebben met het ontwerpen van sierhekwerken. Ook al is het ontwerp nog zo doordacht, het kan altijd zo zijn dat u andere wensen en behoeftes heeft als het gaat om het ontwerp. En ook dan bent u aan het juiste adres bij Exclufence. Wij leveren altijd maatwerk en het is ook mogelijk om het ontwerp aan te passen aan uw eigen ontwerp. Zo weet u zeker dat u blij zult zijn met uw nieuwe sierhekwerk om uw voor- of achtertuin.

Buiten dat ons sierhekwerk voor de tuin op maat wordt gemaakt, is het ook nog eens een zeer duurzame keuze. Op korte termijn is een sierhek wellicht niet de goedkoopste optie, maar op de lange termijn wel een duurzame. De hekwerken van Exclufence gaan namelijk een leven lang mee. Dit komt omdat wij hoge kwaliteit hekwerken aanbieden waarbij niet wordt bespaard op de materialen, het verzinken of de poedercoating. De producent gebruikt enkel hoogwaardige materialen. Dit bij elkaar opgeteld zorgt voor een prachtig sierhekwerk voor uw tuin die uw hele leven meegaat, tenzij u natuurlijk gaat verhuizen, dan heeft u weer een nieuw hekwerk op maat nodig.

Sierhekwerk voor tuin van Exclufence


Een sierhekwerk voor uw tuin, voor- of achtertuin, van Exclufence is altijd op maat gemaakt. Dit zorgt er ook voor dat u niet zomaar even een hekje besteld. Er gaat een periode van inventariseren en nadenken over verschillende ideeën aan vooraf. Als u een bepaald idee voor een sierhekwerk voor u (voor)tuin heeft, kunt u ons een schets sturen. Wij werken dit dan verder uit en na uw akkoord kunnen wij voor uw hekwerk een vrijblijvende offerte maken en opsturen. Ook voor hoge sierhekwerken rondom uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Als dit het geval is, zullen wij natuurlijk de materiaaldikte en de dikte van de palen en kokers aanpassen zodat het hekwerk net zo stevig is als een kleiner sierhekwerk voor uw voortuin. Wij hanteren voor ieder hekwerk, hoe groot of klein, onze hoge standaarden op het gebied van kwaliteit.

Heeft u advies nodig voor het sierhekwerk om uw tuin of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn betreft het aanpassen van ontwerpen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.