Sierhekwerk modern


Home » Sierhekwerk modern

Wilt u voor uw tuin een sierhekwerk met modern uiterlijk? Bij Exclufence hebben wij een divers assortiment aan sierhekken en poorten, waaronder ook modellen met een moderne uitstraling zoals de Travertine en Malachite. Bij Exclufence merken we dat we steeds vaker de vraag krijgen voor moderne sierhekwerken die dankzij het ontwerp goed bij de hedendaagse tuinen past. Alles weten over deze hekwerken? Lees dan hieronder verder.

Verschillende modellen


Bij Exclufence hebben we diverse moderne sierhekwerken. Het eerste model is de Travertine. Dit model heeft een geheel eigen uitstraling en beschikt over een uitstekende balans tussen privacy en open karakter. Dankzij de brede en horizontale spijlen heeft de Travertine een rustige uitstraling. Dat maakt dat dit moderne hekwerk in vele verschillen omgevingen past. Bekijk alle mogelijkheden met de Travertine op de productpagina.

Het Malachite hekwerk is ook een sierhekwerk met modern uiterlijk. Er is erg veel mogelijk met dit hekwerk dankzij de verschillende spijlmaten. Het is een eigentijds hekwerk, met een voornamelijk gesloten uitstraling. Dankzij het eenvoudige ontwerp van het hekwerk past het in vele omgevingen. De verschillende spijlmaten zorgt dat de transparantie van dit sierhekwerk kan worden aangepast.

Een ander modern sierhekwerk is het model Beryl. Dit hekwerk is eenvoudig te herkenen door de horizontale spijlen die dienen als lamellen. Omdat dit hekwerk veel privacy biedt, is het al snel een van de meest gekozen moderne hekwerken geworden binnen ons portfolio. Het hekwerk combineert een patroon dat lichtheid combineert met een stevige structuur. De uitkomst is een ondoorzichtig hekwerk met een minimalistische uitstraling. Dit is allemaal gemaakt van plaatstaal, gevormd naar een lamel. Het Beryl moderne hekwerk past in de traditionele maar ook moderne omgevingen.

Dit zijn niet de enige sierhekwerken met moderne uitstraling. Bekijk al onze producten voor een overzicht en bekijk welk modern hekwerk het beste bij uw wensen past.

Modern sierhekwerk van Exclufence


Wilt u een prachtig sierhekwerk met moderne uitstraling? Zoals u heeft kunnen lezen hebben we bij Exclufence diverse modellen. Bovendien zijn deze ook nog naar wens aan te passen. Hierdoor kunt u een uniek modern hekwerk rondom uw erf of tuin plaatsen waar de buren jaloers op zullen zijn. Dankzij de diverse modellen én aanpassingsmogelijkheden hebben wij voor iedereen wel een modern sierhekwerk. Wilt u toch liever een hekwerk met een traditioneler uiterlijk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk dan al onze producten en kijk wat er voor u bij zit.