Sierhekwerk ijzer


Home » Sierhekwerk ijzer

Op zoek naar een sierhekwerk van ijzer voor om uw tuin of erf? Exclufence is dan de juiste plek waar u moet zijn. Onze producent van hekwerken gebruikt enkel hoogwaardige en het beste ijzer voor al onze hekwerken. Hierdoor heeft u uw leven lang plezier aan onze ijzeren sierhekwerken, tenzij u natuurlijk gaat verhuizen. Meer weten over onze producten? Lees dan snel verder.

Soorten hekwerken


Bij Exclufence hebben we diverse modellen ijzeren sierhekwerken. U kunt altijd bij ons terecht, of u nou op zoek bent naar een hekwerk met een traditioneel of een moderner uiterlijk. Wij hebben het allemaal. Bovendien zijn de hekken naar wens te personaliseren, zo krijgt u een echt uniek hekwerk rondom uw tuin. Tijdens de productie van onze hekwerken van ijzer is een hoge kwaliteit altijd het uitgangspunt terwijl ook stijl en duurzaamheid centraal blijven staan. Dankzij de levensduur is een sierhekwerk van ijzer een zeer goede en duurzame afscheiding van uw voor- of achtertuin.

Om ongevraagde gasten van uw terrein af te houden is een ijzeren sierhekwerk ideaal. Het is functioneel en toch heeft het een mooi design. Omdat niemand wil dat mensen zomaar door hun achter- of voortuin lopen, is een hekwerk de beste manier om uw grond af te scheiden van openbare grond. Een ijzeren sierhekwerk combineert de twee beste punten van een goed hekwerk: veiligheid en design. Het is belangrijk dat uw hekwerk goed in uw smaak valt. U zult er toch vaak tegenaan kijken. Bovendien is hoge kwaliteit belangrijk zodat het hekwerk duurzaam is en lang meegaat. Een ijzeren sierhekwerk is de beste keuze. Het gaat zeer lang mee, is stijlvol en vraagt weinig onderhoud.

Onderhoud ijzeren sierhekwerk


Zoals gezegd is de duurzaamheid van een ijzeren sierhekwerk een van de sterke punten. Maar een ander belangrijk punt is dat er weinig onderhoud nodig is. Dit maakt het een fijne afscheiding dan bijvoorbeeld een heg waar zeer veel onderhoud aan gedaan moet worden. Bij ijzer wordt al snel gedacht aan roest wanneer het met water in aanraking komt. De roest zou ervoor kunnen zorgen dat het ijzer wordt aangetast en de kwaliteit hierdoor verlaagt, maar bij de sierhekwerken van ijzer van Exclufence is dit niet het geval. Dat komt doordat onze hekwerken dubbel beschermd zijn tegen roest. De eerste stap is het verzinken van het ijzer. Bij het verzinken wordt er zink om het ijzer toegevoegd. Dankzij dit zink kan het water niet bij het ijzer komen. Bovendien wordt het hek ook nog gepoedercoat. Deze verf die wordt aangebracht zorgt voor extra bescherming. Zo heeft uw ijzeren sierhekwerk dus een dubbele bescherming tegen roest en hoeft u niet bang te zijn voor verlaagde kwaliteit.

Meer weten over de sierhekwerken van ijzer van Exclufence? Neem dan contact met ons op of bekijk onze verschillende modellen.