Schuifpoort


Home » Schuifpoort

De ingang van uw bedrijventerrein of woning dient als een visitekaartje. Een schuifpoort kan fungeren als een zeer goed middel om uw entree een mooie en fraaie uitstraling te geven. Naast het mooie uiterlijk wat het heeft, is het ook nog eens zeer functioneel doordat het ook nog eens ongewenste bezoekers van het terrein af houdt. Bij Exclufence kunt u terecht voor een schuifpoort met mooie designs, van modern tot traditioneel. Al onze poorten staan voor kwaliteit. Lees hieronder meer of neem direct contact op voor meer informatie.

Solide constructie en lange levensduur


Al vele jaren ontwikkelen wij onze producten, zoals de schuifpoort. Dankzij deze jarenlange doorontwikkeling is er een constructie ontstaan die zeer sterk is en een extreem lage rolweerstand hebben. Dit is een van de redenen dat een schuifpoort van Exclufence een zeer lange levensduur heeft. Bovendien zorgt de sterke en slimme constructie dat u zeer weinig onderhoud hoeft te plegen aan uw schuifpoort.

Een van de belangrijkste onderdelen van de schuifpoort zijn de geleidewielen. Zeer belangrijk, maar u zult ze het minst zien. Deze wielen dragen de hele schuifpoort. Onze producent gebruikt de beste geleidewielen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw poort wel blijft werken. De wielen die worden gebruikt staan namelijk bekend om hun zeer lange levensduur. Bovendien zijn ze bestemd tegen de slechte weersomstandigheden die Nederland soms heeft.

Schuifpoort van Exclufence


Als u uw huis of terrein wilt beveiligen op een mooie manier met een unieke uitstraling, dan gaat u voor een (metalen) schuifpoort van Exclufence. Bij ons is zeer veel mogelijk als het gaat om het aanpassen van het ontwerp en bovendien gebruiken wij enkel de beste aandrijving zodat u er lang van kunt genieten, zonder u druk te maken over onderhoud. Maar waarom zou u kiezen voor Exclufence? Dat is heel eenvoudig. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schuifpoorten met een erg lange levensduur, hebben een prijs/kwaliteit verhouding die u nergens anders vindt en bij onze schuifpoorten worden een solide en duurzame stalen constructie met een zeer lage rolweerstand. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Exclufence? Neem dan direct contact met ons op.