Moderne sierpoort


Home » Moderne sierpoort

Op zoek naar een moderne sierpoort die helemaal een eigentijdse uitstraling heeft? Of wilt u misschien een poort die wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een zeer handige elektrische aandrijving? Bij Exclufence kunt u terecht voor vele verschillende ontwerpen van de moderne sierpoort. Bovendien kunt u direct een bijpassend hekwerk bestellen zodat u in één bestelling klaar bent. Alles weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Strakke en moderne poorten


Bij het ontwerpen van de moderne sierpoorten en hekwerken werd er rekening gehouden met drie pijlers: rust, minimalisme en eenvoud. Dit in combinatie met het gebruik van robuust materiaal en rechte lijnen zorgt voor mooie designs van verschillende soorten moderne hekwerken en bijbehorende poorten. Het fijne van dit type poorten is dat ze veel privacy geven dankzij het gebruik van een dichte plaat of overlappende spijlen. Bovendien worden onze moderne sierpoorten volbad verzinkt en gepoedercoat waardoor ze de meest duurzame behandeling krijgen die mogelijk is.

Om te zorgen dat de moderne sierpoorten ook echt een goede beveiliging zijn, zijn ze standaard verkrijgbaar met hoogwaardig RVS hang- en sluitwerk. Bovendien hebben we ook nog verschillende andere toegangscontrole oplossingen. Zo kunt u de sierpoort laten automatiseren met een boven- of ondergrondse aandrijving en een intercomsysteem. Maar ook het plaatsen van een GSM-module is mogelijk waarmee u de poort kunt ‘open bellen’.

Tegenwoordig zijn strakke en moderne sierpoorten onwijs populair. Dit komt omdat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo kunt u kiezen voor een poort met een minimalistisch design of juist een moderne poort met een robuuste uitstraling. Doordat onze poorten op maat worden gemaakt is het mogelijk dat ze naar uw wens worden aangepast. Verschillende moderne sierpoorten kunt u kiezen bij de hekwerk modellen zoals Beryl, Malachite, Turqoise of het model Travertine.

Moderne sierpoort van Exclufence


Wilt u een moderne sierpoort voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Exclufence op het juiste adres. Wij kunnen hekwerken en poorten tot wel 40% goedkoper aanbieden dankzij de korte lijnen met onze producent van de hekwerken en poorten. Zo kunt u toch een duurzame en ijzersterke moderne sierpoort en hekwerk aan uw tuin toevoegen, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om verschillende personalisaties toe te passen aan het hekwerk. Zo heeft u een goedkopere moderne sierpoort die toch uniek is. Wilt u hier alles over weten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.