Metalen schuifpoort


Home » Metalen schuifpoort

Op zoek naar een metalenschuifpoort voor uw tuin of terrein? Dan bent u bij Exclufence op de juiste plek. Wij hebben diverse soorten schuifpoorten voor zowel bedrijven als particulieren. Waar bij bedrijven de nadruk voornamelijk ligt op beveiliging en sterkte, is bij particulieren ook de uitstraling van de metalen schuifpoort en de rest van het hekwerk belangrijk. Maar ook bij bedrijven wordt het uiterlijk van het hekwerk steeds belangrijker voor het totaalplaatje van het bedrijf. Bij Exclufence sluiten we dan ook niemand uit. Iedereen kan bij ons terecht voor een sierhekwerk en bijpassende schuifpoort. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Verschillende schuifpoorten


Zoals gezegd sluiten we bij Exclufence niemand uit die op zoek is naar een metalen schuifpoort. Maar vaak zijn de wensen van particulieren en bedrijven wel anders. Al hangt dit wel af van het type bedrijf. Gaat het om een gewoon kantoor die hun pand beter wil beveiligen? Dan volstaat een schuifpoort die ook bij particulieren wordt geplaatst. Bovendien zorgt een mooi sierhekwerk met een sierpoort voor een nog mooiere uitstraling van het bedrijfspand. Maar wilt u een groter, stevig hek om bijvoorbeeld een terrein met vrachtwagens en werkverkeer af te sluiten? Dan wordt er al vaker gedacht aan een grote industriële schuifpoort die vooral stevig moet zijn. Als u op zoek bent naar een metalen schuifpoort voor uw bedrijventerrein en heeft u advies nodig over het te kiezen hekwerk? Neem dan direct contact op met Exclufence.
Voor particulieren hebben we vele verschillende modellen sierhekwerken met bijbehorende metalen schuifpoorten. Van traditionele hekwerken tot meer moderne hekwerken die tegelijk ook voor veel privacy zorgen. De constructie die onze producent gebruikt is al tientallen jaren door ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een zeer duurzame constructie is ontwikkeld voor de schuifpoort. Een groot voordeel van een schuifpoort ten opzichte van een dubbele poort is dat er niet veel ruimte achter de poort hoeft te zijn omdat de poort naar de zijkant wegschuift en niet naar achteren of voren openklapt.

Metalenschuifpoort van Exclufence


Bent u overtuigd geraakt en wilt u een metalen schuifpoort van Exclufence? Of wilt u liever nog wat meer informatie of advies over de juiste schuifpoort voor uw terrein? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs en deskundigen kunnen al uw vragen beantwoorden.