IJzeren sierpoort


Home » IJzeren sierpoort

Met een ijzeren sierpoort kunt u uw tuin afschermen met een voordelige en toch duurzame en sterke poort. Alle modellen sierhekwerken van Exclufence zijn ook als sierpoort te verkrijgen. Er zijn drie verschillende type sierpoorten van staal te verkrijgen: looppoorten, dubbele poorten en schuifpoorten. Meer weten over ijzeren sierpoorten? Lees hieronder dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Uniek en op maat


Al ijzeren sierpoorten van Exclufence worden op maat gemaakt en zijn op verschillende punten aan te passen naar uw eigen wensen. Doordat wij kiezen voor op maat gemaakte hekwerken en sierpoorten van staal, weet u zeker dat het goed past rondom uw tuin of stuk grond. Als u een metalen sierpoort gaat uitzoeken zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Zo moet de poort natuurlijk bij de stijl van het huis passen, is de breedte van de oprit belangrijk en de diepte van het perceel in combinatie met de hoogte van de ijzeren poort. Heeft u niet een al te diepe oprit? Dan past een schuifpoort wellicht beter dan een dubbele poort. Heeft u geen ruimte om de schuifpoort in de breedte weg te laten schuiven? Dan is een dubbele poort de juiste keuze. Belangrijk is dat de sierpoort van staal past bij de rest van het hekwerk. Daarom bieden wij het complete plaatje, volledig op maat gemaakt. U bent verzekerd dat de ijzeren sierpoort perfect in de de tuin of de oprit past.

Iets anders waar u aan moet denken is of u de sierpoort van staal wilt laten automatiseren of dat u hem handmatig wilt bedienen. Een dubbele poort of een schuifpoort handmatig openen moet vaak in tweevoud. Dit is natuurlijk zeer vervelend wanneer het slecht weer is. Sommige mensen kiezen er voor om de handmatige poort in de ochtend te openen en pas in de avond weer te sluiten. Zo blijven de handelingen aan de poort minimaal. Voor het automatiseren kunt u verschillende bovengrondse aandrijvingen toepassen. Bovendien heeft u verschillende mogelijkheden voor het openen van de poort. Een van de meest gekozen mogelijkheden is de gsm-module. In deze module zit een simkaart met een eigen telefoonnummer. Wanneer dit nummer wordt gebeld zal de metalen sierpoort opengaan. Dit is dus ideaal als u met uw auto aan komt rijden of als u de poort een keer moet opendoen als u niet thuis bent. U belt het nummer en de ijzeren sierpoort gaat open. Als u een looppoort elektronisch wilt vergrendelen kunt u denken aan een elektro slot. Een elektro slot kan ontgrendeld worden door bijvoorbeeld een codeklavier. Zo is ook uw looppoort altijd beveiligd.

IJzeren sierpoort kopen


Wilt u een mooie maar duurzame en sterke ijzeren sierpoort? Bij Exclufence hebben we verschillende modellen die perfect passen bij onze verschillende hekwerken. Bovendien hebben we verschillende metalen sierpoorten zoals een looppoort, dubbele poort en schuifpoort. Wilt u alles weten over de mogelijkheden omtrent onze ijzeren sierpoorten en het personaliseren van de metalen sierpoorten? Kijk dan snel verder op onze webiste!