Dichte poorten op maat gemaakt

De dichte poort is een van de eerste elementen van een terreinafscheiding die wordt opgemerkt door mensen die langs het terrein lopen of rijden. Om deze reden zijn veel eigenaren van onroerend goed op zoek naar producten met een hoge esthetische waarde. De moderne dichte poorten die veel privacy geven zijn de laatste jaren zeer populair geworden.

Schuifpoorten die privacy bieden

Dichte schuifpoorten gemaakt van gesloten profielen worden vaak geïnstalleerd door huiseigenaren die elk stuk ruimte optimaal willen benutten. Een dichte schuifpoort is vaak wat zwaarder waardoor het belangrijk is om de poort te voorzien van een goede fundatie. Een groot voordeel van een gesloten poort en het robuuste materiaal gebruik. Om de privacy te waarborgen moet de invulling van de poort grotendeels gesloten zijn. Hierdoor biedt de dichte poort privacy.

Houdt bij het automatiseren van een gesloten poort rekening met het gewicht van de poort. Door de zwaarte van de poort kan het zijn dat de standaard automatisering niet sterk genoeg is. Laat je daarom altijd goed adviseren door een specialist.

Moderne dichte schuifpoort

Dichte dubbele poort en looppoorten

Een gesloten poort heeft vele voordelen. Maar het meest belangrijke is het feit dat een dichte poort privacy biedt. Het gevoel van vrijheid op uw eigen terrein is veel waard. Met een gesloten poort kunt u dit creëren. Bij een looppoort of dubbele poort kunt u denken aan een volledig gesloten poort zoals het model Travertine plus. Maar het is geen vereiste om te kiezen voor een volledig gesloten poort. Neem nou het model Malachite 120/20. Het model heeft horizontale spijlen met een hoogte van 120 mm en een tussenruimte van 20mm. Door de kleine tussenruimte oogt het hekwerk lichter dan een volledig gesloten hekwerk maar het biedt ook voldoende privacy.

Sierhekwerk

Zoals altijd en overal, let op kwaliteit!

Een dichte poort verreist wat meer voorbereiding dan een standaard spijlen hekwerk. Er moet rekening gehouden worden met de juiste wanddiktes van het materiaal. De poort moet immers sterk genoeg zijn om de kilo’s te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat het hekwerk op de juiste manier wordt verzinkt en gecoat.

De kleur van de dichte poort

Het voordeel van poorten gemaakt van gesloten profielen is hun grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren. Deze factoren garanderen de klant een grote vrijheid bij de keuze van de uitstraling van het product, afgestemd op de andere elementen van de woning of het bedrijfspand. De bovengenoemde modulaire structuur maakt het op zijn beurt mogelijk om bijna elke configuratie van individuele onderdelen in het afrasteringsysteem te creëren, waardoor het geheel niet alleen perfect zal worden verfijnd in termen van uitstraling, maar ook volledig zal worden aangepast aan de wens en specificiteit van de klant.

Koen den Hollander
Lees verder
Zeer fijn geholpen door de heren van dit bedrijf, kwalitatief goed materiaal en netjes op tijd geleverd!👍🏽
Aniek De lange
Lees verder
Goede kwaliteit, zeer tevreden over de deskundigheid en service. Absoluut een aanrader!
Alice van Ingen
Lees verder
Dit bedrijf heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!!!!
Vorige
Volgende